News Flash:

Tineri arestati dupa ce au furat banii si cardurile unor turisti cazati la o pensiune din Hunedoara

11 Ianuarie 2018
956 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2

 Trei tineri sunt anchetati de politistii hunedoreni, fiind acuzati ca au furat banii, cardurile si un telefon mobil din camera unei pensiuni situata pe Valea Raului Mare, dupa care suspectii au efectuat diverse cumparaturi, paguba calculata depasind 46.000 de lei. 

Furtul a avut loc chiar in momentul in care turistii se odihneau, hotii profitand de faptul ca victimele nu incuiasera usa la camera. 

"Cei trei sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Cercetarile se desfasoara sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Hateg", a declarat miercuri purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 

In urma perchezitiilor efectuate de politisti la domiciliile suspectilor s-a reusit recuperarea unei jumatati din prejudiciul creat. 

Doi dintre tineri sunt deja arestati preventiv intr-un alt dosar in care sunt acuzati de comiterea infractiunii de lipsire ilegala de libertate. Cel de-al treilea a fost retinut miercuri si este anchetat sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004703 (s)