News Flash:

Viceprimarul Timișoarei a dat vestea

Timpark a fost dotată cu o nouă autoutilitară pentru ridicarea mașinilor abandonate sau staționare din Timișoara

14 Noiembrie 2023
138 Vizualizari | 0 Comentarii


Societatea Timpark din Timișoara a primit o nouă autoutilitară destinată ridicării mașinilor abandonate sau parcate în mod neregulamentar pe străzi. Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a comunicat că această autoutilitară este acum folosită de către echipele Timpark.

„Încă avem străzi sau trotuare pline cu mașini abandonate sau parcate neregulamentar. Dar…intervenim zi de zi, prin intermediul Timpark. Lunar, în medie, sunt ridicate aproximativ 170 de vehicule abandonate și mașini staționate neregulamentar. La acestea se adaugă o medie de 54 de vehicule relocate pentru executarea unor lucrări edilitare”, a declarat Ruben Lațcău.

Conform informațiilor furnizate de viceprimarul Timișoarei, există în total cinci autoutilitare destinate ridicării mașinilor, iar programul de intervenție este în intervalul de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00. În situații urgente, cum ar fi ridicarea unei mașini care blochează circulația tramvaielor, Timpark intervine în orice moment al zilei.

„Puteți anunța cazuri de vehicule staționate neregulamentar la Poliția Locală, la numerele de telefon: 0256 246 112 și 0256 968”, a menționat Ruben Lațcău.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004931 (s)