News Flash:

Timisorenii vor avea un brad natural de Craciun, in centrul orasului

1 Decembrie 2013
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Adio brazi din plastic, sarmă şi alte kitsch-uri! Timişoare are, anul acesta, un brad de Crăciun natural. Copacul are 12 metri înălţime, 350 de kilograme şi a fost adus de la Ocolul Silvic Ana Lugojana, dintr-o pădure aflată în proprietatea Primăriei Timişoara.
Bradul de Crăciun a fost montat sambătă, 30 noiembrie, în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei, cu ajutorul unui suport de 2,5 tone. De împodobirea lui se ocupă Elba şi Iulius Mall, care vor monta 400 de metri de cablu luminos, zeci de steluţe şi globuri.
Conform viceprimarului Dan Diaconu, bradul va sta în piaţă pană pe 5 ianuarie, cand se va încheia Targul de Crăciun. „Incercăm ca în fiecare an să aducem un plus de strălucire Targului de Crăciun. Astăzi inaugurăm o frumoasă tradiţie, aceea de a amplasa un brad natural împodobit pe platoul din faţa Operei Romane, asemeni tuturor marilor oraşe europene. Sperăm ca rezultatul acestui efort să fie apreciat de timişoreni. Targul de Crăciun îşi aşteaptă vizitatorii începand cu 1 Decembrie, ora 17.00, într-o atmosferă de basm, cu multe momente captivante pentru toate varstele şi multe surprize”, a declarat Dan Diaconu. Evenimentul de sambătă dimineaţa este printre ultimele pregătiri pentru festivitatea de duminică seara. Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a Romaniei, de la ora 17.00, va fi inaugurat oficial Targul de Crăciun, se va porni iluminatul special de sărbători, iar pe scena montată în Piaţa Victoriei vor canta Fanfara Timişoara Big Band, Caudia Popa & Band, Pandora, Desant şi Alice Francis. Seara se va încheia cu un foc de artificii.
In perioada 1 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, în centrul Timişoarei are loc cea de-a şaptea ediţie a Targului de Crăciun. Cei 95 de comercianţi care au primit aprobări şi-au luat deja în primire căsuţele din Piaţa Victoriei, Parcarea Modex şi Strada Mărăşeşti. Ziuadevest.ro

dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006698 (s)