News Flash:

PREMIERA pentru Romania: INTERNET GRATUIT in autobuzele din judetul Alba

29 Noiembrie 2013
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Călătorii care folosesc transportul în comun în municipiul Alba Iulia şi Zona Metropolitană, care cuprinde mai multe comune, vor avea posibilitatea, ca din 1 decembrie, să se conecteze la internet wireless în orice autobuz sau microbuz, în premieră pentru România.

Pentru prima dată în ţara noastră, operatorul de transport din Alba Iulia introduce, gratuit, acest serviciu pe toate mijloacele de transport din dotare, indiferent de ruta pe care se circulă, a anunţat, joi, Societatea de Transport Public (STP).

Timp de o săptămână, respectiv între 1 şi 8 decembrie, accesul va fi liber pentru toţi călătorii, iar după această perioadă se vor putea conecta la internet doar posesorii de carduri de mobilitate urbană. Accesul la internet va fi gratuit şi se va face pe baza unui cod ce poate fi obţinut în două moduri - de la orice chioşc al STP sau online la prima accesare a serviciului STP WiFi, pe baza Codului Numeric Personal al posesorului de card. 

Alba Iulia deţine unul dintre cele mai perfomante sisteme de transport public din România, multe dintre îmbunătăţirile realizate în ultimii ani reprezentând premiere naţionale. Printre serviciile oferite se numără anunţare vocală, prin sistemul voice - box, şi vizuală, prin panouri de afişaj, în staţii şi autobuze, valabilitatea biletului extinsă la o oră, posibilitatea achitării biletului prin SMS, ticketing electronic etc.

Ca şi în ultimii ani, de Ziua Naţională a României un bilet de autobuz va fi valabil la Alba Iulia întreaga zi.

Astfel, cetăţenii municipiului Alba Iulia şi oaspeţii care vor vizita oraşul cu prilejul Zilei Naţionale vor putea circula cu autobuzele STP pe orice traseu, în toate zonele tarifare, întreaga zi, achitând preţul unui singur bilet care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie. În acest fel, STP încearcă să încurajeze cât mai multă lume să vină în 'Oraşul Marii Uniri' cu prilejul acestei zile speciale pentru toţi românii. 

'Este un cadou pe care îl facem de Ziua Naţională şi reprezintă modul nostru de a sprijini autorităţile locale care organizează manifestările dedicate acestei zile', a declarat directorul STP, Stelian Nicola. 

Totodată, STP va suplimenta cursele care fac legătura dintre zona autogării şi a gării şi cea a Platoului Romanilor din Cetate şi a celorlalte locuri de desfăşurare a evenimentelor, asigurându-se o fluenţă crescută a mijloacelor de transport, astfel încât oamenii să nu fie nevoiţi să aştepte în frig. AGERPRES

wireless
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004821 (s)