News Flash:

Cheloo, pus la zid dupa ce a jignit un concurent homosexual la X Factor

28 Noiembrie 2013
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Vedetele au luat atitudine în cazul declarației pe care Cheloo a făcut-o la X Factor, despre orientarea sexuală a lui Paolo Lagana, concurentul din echipa Deliei.
Primul a fost Lucian Mandruță, care a spus pe Facebook:
„Cateva vorbe despre Cheloo și părerea lui despre homosexuali, citez aproximativ din urarea lui către un concurent gay la o emisiune: “țara asta te va trimite acasă”.
Domnu’ rapper: majoritatea nu se confundă cu dreptatea. Țara asta l-a ales pe Iliescu în 90 și a trimis în exil de scarbă o întreagă generație de tineri care puteau rămane aici, să facă din Romania o țară cu adevărat modernă. Dar nu,… țara și-a dorit altceva, pentru că atat a înțeles ea.
Aveți deci predecesori iluștri în a folosi neștiința și ura publicului față de ceea ce nu a fost educat să înțeleagă. E mult mai ușor decat să încercați să înțelegeți niște oameni care nu au nici o vină că s-au născut diferiți.
Da, diferiți. Ca să înțelegeți, am să vă dau un exemplu: sunt unii care ascultă Mozart, nu Cheloo.
Cum s-ar zice, un fel de homosexuali ai muzicii. Nu știu nici cu ei ce să facem!”
O altă vedetă indignată de afirmațiile lui Cheloo a fost Sylvia, care și-a spus și ea oful pe Facebook.
„Am destule cunoștințe de „altă orientare sexuală” și unii dintre ei îmi sunt prieteni foarte buni. Toți membrii comunității gay pe care îi știu, sunt oameni creativi , muncitori, corecți și adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate. Deci uite că se poate … Respect stilul oricui de viață, atata timp cat nu mă influențează pe mine ca cetățean și ca om în mod direct”.
Sylvia și-a continuat mesajul, referitor la membrii comunității gay și la prestația lui Paolo Lagana la X Factor:
„Pană la urmă „actul artistic” și în general arta sub orice formă a ei nu are niște limite impuse. Arta poate fi apreciată și înțeleasă sau nu, de-aia gusturile noastre sunt atat de variate. Nu mi-a plăcut în mod deosebit prestația lui Paolo Lagana per total, dar asta e părerea mea proprie și personală și are legătura cu cantatul și nu cu faptul că e gay. Mi se par mult mai multe lucruri penibile în showbizz-ul autohton decat orientarea sexuală a unui concurent X Factor și dacă stăm bine să ne gandim, cu toții avem „colecția personală’” de exemple pe care le știm prea bine”, concluzionează Sylvia.

vedetele paolo lagana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005234 (s)