News Flash:

Proiect de amploare în Timișoara!

Timișorenii se vor putea bucura în viitor de un nou parc, cu spaţiu de joacă, piste de alergare şi teren multifuncţional

28 Februarie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără a anunțat că în Timișoara va fi construit un nou parc, care va include spațiu de joacă, piste de alergare și un teren multifuncțional.

„Ușor, ușor, ideile încep să se concretizeze, iar întocmirea documentațiilor ia sfârșit, urmând etapa implementării. Una mult așteptată de timișoreni și mult dorită de mine.

Vreau ca timișorenii să știe că, dacă ceva este important pentru mine ca edil, atunci acest lucru se referă la faptul că, ca atunci când voi pleca din funcție, să fiu convins că am făcut tot ce e depins de mine pentru timișoreni!
Revenind la fapte, stadionul este pe drumul cel bun, în scurt timp vom demara lucrările la baza sportivă din Mircea cel Bătrân. Până atunci însă, vreau să aduc la cunoștința timișorenilor faptul că a fost dat ordinul de începere pentru realizarea SF-ului pentru parcul din str. Ion Rațiu.

Acolo va fi un parc care va avea piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal/handbal, baschet, tenis, dar așa cum am promis, ne îndreptăm atenția și spre sporturile noi apărute, cum este teqball-ul.

Evident, pentru a nu ne mai regăsi în situația altor parcuri, nu vor lipsi cișmelele cu apă și nici toaletele publice”, a transmis Cosmin Tabără pe Facebook.

Conform declarațiilor viceprimarului, randarea prezentată în imaginea de mai sus nu reprezintă varianta finală, ci doar o propunere, iar soluția finală va fi anunțată în curând.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)