News Flash:

S-a întâmplat în orașul de pe Bega!

Bărbat din Timișoara, arestat pentru înșelăciune. Le promitea ajutor vârstinicilor, însă le fura banii

27 Februarie 2024
105 Vizualizari | 0 Comentarii


Un individ de 38 de ani din Timișoara a fost arestat sub acuzația de înșelăciune, după ce a păcălit mai mulți vârstnici. Acesta le promitea că îi va ajuta, dar după ce primea banii, dispărea.

Escrocul se apropia de persoanele în vârstă și le ofere a sprijin pentru a plăti facturile sau a face cumpărături, contra unei sume de bani. Cu toate acestea, după ce primea banii, individul nu mai răspundea la apelurile acestora.

„Din cercetări, a reieșit că, în perioada februarie 2023 – noiembrie 2023, un bărbat de 38 de ani, prin inducere în eroare, ar fi pretins și încasat diverse sume de bani de la mai multe persoane fizice, folosindu-se de nume și calități mincinoase, în schimbul prestării anumitor servicii pe care ulterior nu le mai îndeplinea”, precizează polițiștii.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înșelăciune în formă continuată. În cursul zilei de marți, acesta urmează să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007234 (s)