News Flash:

Anunț important din partea lui Dominic Fritz!

Peste 200 de garaje vor fi demolate în Timișoara. În locul vor fi create locuri de parcare și spații verzi

27 Februarie 2024
87 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul orașului Timișoara anunță că peste 200 de garaje urmează să fie demolate în oraș. În locul acestora, se vor amenaja locuri de parcare și spații verzi.

Proprietarii garajelor au fost deja notificați și li s-a acordat un termen de 30 de zile pentru a le demola singuri. În caz contrar, Primăria Timișoara va interveni cu buldozerele și va recupera costurile aferente demolării de la proprietari.

„Am trimis peste 230 de notificări pentru desființarea de garaje în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Creăm aici peste 300 de locuri de parcare, insule de verdeață, plantăm arbori și acolo unde spațiul permite, mici locuri de joacă pentru copii. Pe locul actualelor betoane, facem loc oamenilor”, declară primarul Timișoarei, Dominic Fritz.


În apropierea Parcului Clăbucet, zona unde se aflau vechile garaje a fost reamenajată. Acum, locuitorii din această zonă beneficiază de 50 de locuri de parcare și de spații verzi.

De asemenea, în zona Girocului au fost demolare garajele vechi, urmând să fie create între 80 și 90 de locuri de parcare pentru mașini. În plus, se va realiza și amenajarea cu arbori și se va instala iluminat public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)