News Flash:

Timisoara va avea un Muzeu al Revolutiei. Cat va costa aceasta investitie

15 Februarie 2014
739 Vizualizari | 0 Comentarii

Senatorul PNL de Timiş Ben-Oni Ardelean continuă demersurile penntru construirea unui Muzeu al Revoluţiei la Timişoara. Acum s-a primit acordul de finanţare.

“Săptămâna trecută, chiar când eram în Statele Unite, am primit acordul de finanțare pentru Muzeul Revoluției. Am cerut trei milioane de euro. Printr-un acord pe care Ministerul Culturii îl are cu anumite bănci de finanțare a proiectelor din minister, reprezentanți bineînțeles, ca și terți, de Ministerul Finanțelor, s-a aprobat acest proiect, extinderea finanțării pentru Ministerul Culturii. și bineînțeles că săptămâna ce vine, marți, când am stabilit o întâlnire oficială în cadrul ministerului pentru a discuta partea de management, de organizare, de desfășurare a acestui proiect, sperând noi… nu știu în ce măsură, repet, discutăm aici de licitații, de diverse alte chestiuni… ca la finele acestui an, când se vor împlini 25 de ani de la revoluție, Timișoara să-și cinstească eroii și în același timp Timișoara să.. nu vreau să comemorăm, ci în același timp să sărbătorim o victorie a democratizării României, a libertății pe care am obținut-o și să putem atrage și turiști pe viitor spre Timișoara, lucru care eu cred că este extrem de important”, spune Ben-Oni Ardelean.

Timişoara - revoluţie

“Timișoara este cunoscută la nivel internațional… când spui Timișoara, spui revoluție. Mi-ar plăcea să fie mai multe branduri pe care să le putem promova, ăsta este cel mai puternic și în momentul în care spui că ești din România oamenii te identifică cu… Hollywood, cu Dracula, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, sunt mult branduri de care ar fi bine să beneficiem și să le promovăm. Dar repet, când spui Timișoara, nu contează că e din Africa de Sud sau din America de Nord, va spune revoluție”, spune senatorul. Ziuadevest.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2307 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019557 (s)