News Flash:

Bicicleta care inlocuieste pedalele cu rolele - VIDEO

14 Februarie 2014
1678 Vizualizari | 0 Comentarii

În ultimii ani, bicicletele și rolele au devenit tot mai populare și la noi. Asta chiar dacă autoritățile din orașele României nu prea au făcut investiții în infrastructura pentru aceste mijloace de transport și nici nu le-au promovat, deși reprezintă o modalitate de a păstra mediul mai curat.

Însă noi ne vedem în continuare de dragostea față de bicicletă și role și sperăm că într-un final, cei care conduc orașele din România vor înțelege că mersul pe bicicletă e sănătos chiar și pentru ei.

Un grup de cercetători spun că au găsit soluția pentru a uni toate cele trei elemente într-un singur mijloc de transport. AeYO e o combinație între bicicletă și role, iar inventatorii spun că potrivit unor specialiști în fitness și recomandările unor medici ortopezi, „este foarte eficientă pentru a-ți menține corpul în formă maximă.

AeYO, hibridul între bicicletă și role, costă în jur de 650 de dolari. Pedalele bicicletei și roata din spate au fost înlocuite rolele, care comunică prin două brațe cu roata mare din față. Iată cum funcționează sistemul:

Galerie Video


bicicletele rolele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045122 (s)