News Flash:

Zeci de migranti prinsi de politistii de frontiera din Timis si Caras-Severin cand voiau sa intre in tara din Serbia

25 Martie 2017
928 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Un numar de 42 de migranti din Siria, Irak si Pakistan, intre care si un copil de zece zile, au fost prinsi de politistii de frontiera din Timis si Caras-Severin, cand incercau sa intre ilegal in Romania din Serbia, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in noaptea de vineri spre sambata, politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au prins, in zona localitatii Latunas, 12 cetateni straini care trecusera granita cu Serbia.
Totodata, in cadrul unei alte actiuni, politistii de frontiera de la Moravita, in cooperare cu jandarmi si politisti din Deta, au descoperit alte noua persoane straine in localitatea Clopodia.
”Cele 21 de persoane au fost duse la sediul Politiei de Frontiera  pentru cercetari. S-a stabilit ca este vorba despre noua sirieni si 12 cetateni irakieni, dintre care sapte barbati si cinci femei cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si noua minori cu varste intre 4 si 16 ani. Persoanele in cauza au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei”, se arata in comunicat.
Tot in noaptea de vineri spre sambata, politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Oravita, judetul Caras-Severin, au prins, in apropierea localitatilor de frontiera Vrani si Comoraste, 21 cetateni straini, care au fost preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005801 (s)