News Flash:

Timisoara NU va avea spital regional de urgenta

6 Februarie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
spital regional iasi
Deputatul PNL de Timis Pavel Popescu a facut astazi un amendament in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor pentru alocarea a 700.000.000 lei pentru un spital regional la Timisoara.
Amendamentul a picat insa la vor cu sapte voturi pentru, 20 de voturi impotriva si doua abtineri. Deputatul liberal de Timis a fost sustinut si de deputatul PSD Bianca Gavrilita, dar Timisoara a ramas fara spital regional. Vor avea in schimb spitale regionale Iasiul, Clujul si Craiova.
”In sustinerea amendamentului meu pentru Spitalul Regional Timisoara am cerut suma de 700.000 de mii de lei adica 155 de milioane de euro amendand bugetul in doua ministere diferite, MS si MDRAP. S-au prioritizat urmatoarele orase: Iasi, Cluj si Craiova. Ministrul refuza si de aceasta data sa imi raspunda intrebarilor pe sume/termene/promisiuni concrete mentinand cutuma comunicarii PSD-iste #altaintrebare. Pe de alta parte, astept cu nerabdare data de 1 ianuarie 2018 (adica in 11 luni) cand salariul unui medic primar va ajunge la 3.600 de euro si cel a unui rezident la 1.200 de euro. Asa scrie in programul de guvernare”, a declarat Pavel Popescu.
Cu 2 luni in urma, ca simplu pacient, daca aveai o problema de sanatate ii puteai scrie un mesaj pe facebook Ministrului Vlad Voiculescu care iti raspundea respectuos si te lamurea public in rezolvarea ei. Eu, ca parlamentar in comisia de sanatate, am incercat sa primesc un simplu raspuns in cele doua audieri ale Ministrului Florian Bodog dar se pare ca e imposibil”, mai spune Popescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004858 (s)