News Flash:

Presedintele executiv al organizatiei locale PSD Deva a demisionat

6 Februarie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
petru lobont
Presedintele executiv al organizatiei locale PSD Deva, Petru Lobont, a demisionat din functie dupa ce a fost desemnat membru in Consiliul de Administratie (CA) al Spitalului judetean de urgenta Deva, iar indeplinirea ambelor prerogative l-ar fi plasat intr-o stare de incompatibilitate, se arata intr-un comunicat al filialei judetene PSD Hunedoara transmis AGERPRES. 
Petru Lobont ramane insa membru al organizatiei PSD Deva, se precizeaza in documentul citat. 
Potrivit prevederilor legale, membrii consiliilor de administratie din sistemul public de sanatate nu pot detine functii de conducere in cadrul partidelor politice. Ei trebuie sa demisioneze de la conducerea organizatiilor politice in termen de 30 de zile de la data desemnarii in consiliul de administratie al unui spital. 
"Domnul Petru Lobont a fost desemnat ca membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Deva si potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 76/ 2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, s-ar fi aflat in stare de incompatibilitate daca ar fi detinut si functia politica. Potrivit prevederilor legislative, directorii medicali ai spitalelor, sefii de sectii si laborator, membrii CA nu pot detine si functii de conducere in cadrul partidelor politice. In cazul in care detin astfel de functii sunt obligati sa demisioneze in termen de 30 de zile de la data desemnarii intr-o functie de conducere in sistemul sanitar", se precizeaza in comunicatul PSD Hunedoara. 
Conducerea organizatiei PSD Deva este indeplinita de presedintele interimar al acesteia, deputatul Natalia Intotero. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006880 (s)