News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA in Vama Nadlac! Unde a fost gasit ascuns un turc

4 Februarie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac 1
Politistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac - Nagylak au depistat un barbat din Turcia, care a incercat sa iasa ilegal din tara, ascuns pe osia unui automarfar incarcat cu rosii, informeaza printr-un comunicat de presa, purtatorul de cuvant al STPF Arad, Mihaela Les. 
"In dimineata seara zilei de joi, la Punctul de Trecere al Frontierei Nadlac - Nagylak s-a prezentat, pe sensul de iesire din tara, cetateanul turc Saglam Z., in varsta de 39 de ani, conducand un automarfar inmatriculat in Turcia si care, conform documentelor de insotire a marfii, transporta rosii din Turcia pentru o societate comerciala din Germania. Cu ocazia controlului fizic al autovehiculului, politistii de frontiera au constatat ca sub sasiu, pe osia remorcii mijlocului de transport, se afla ascuns un barbat", a spus Mihaela Les. 
Potrivit sursei citate, in urma verificarilor efectuate de catre politistii de frontiera aradeni, s-a stabilit ca cel in cauza se numeste Mehmet A., are varsta de 24 de ani si este cetatean turc. El a declarat in cadrul primelor cercetari ca dorea sa ajunga in Spatiul Schengen si a recurs la aceasta metoda deoarece nu avea o viza care sa ii permita acest lucru. 
In cursul cercetarilor, conducatorul auto a declarat ca nu are cunostinta despre modul in care si cand s-a ascuns sub remorca automarfarului conationalul sau. 
"Politistii de frontiera au intocmit pe numele lui Mehmet A. acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar pe numele soferului turc au intocmit acte de urmarire penala pentru complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun", a conchis Mihaela Les. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)