News Flash:

Spatii de la sala Olimpia scoase la licitatie

5 Martie 2014
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Local Timişoara a adoptat, marţi, o hotărare care prevede licitarea  unor spaţii din incinta Sălii Constantin Jude – Sala Olimpia. Este vorba de cafenea şi de sala de culturism şi fitness.
Astfel, în primul spaţiu de 110 metri pătraţi, care prevede cafeneaua, vor fi în continuare activităţi de alimentaţie publică. Contractul de închiriere va cuprinde şi unele clauze speciale cu privire la alcool şi tutun. De altfel, chiriaşul nu va avea voie să vandă sau să distribuie băuturi alcoolice în interiorul sălii polivalente, pe terenul de joc şi în tribune. Atunci cand vor fi competiţii sportive, va fi interzisă vanzarea sau distribuirea băuturilor alcoolice, cu minim 4 ore înainte de începerea competiţiei şi pană cand ies spectatorii, la final. De asemenea, fumatul va fi interzis în spaţiile închiriate la Sala Olimpia.
Consilierul Adrian Orza (PNŢCD) a propus interzicerea vanzării alcoolului şi a ţigărilor, ba chiar să nu se permită comercializarea de băuturi carbogazoase, pe motiv că nu sunt sănătoase. El a făcut un amendament cu privire la interzicerea comercializării de băuturi alcoolice şi tutun, dar propunerea sa a fost respinsă.
„In ședința de Consiliu Local, am propus să se interzică – avand în vedere că se organizează licitații- în spațiile comerciale ale Sălii Olimpia/C-tin Jude comercializarea de alcool și tutun. Asta fiindcă e o locație unde trebuie promovat sportul/sănătatea, fiind mai mult decat suficiente locurile unde aceste produse se comercializează. Amendamentul a căzut la vot, fiind susținut doar de 9 colegi din cei 27”, susține Adrian Orza.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei, cel de-al doilea spaţiu scos la licitaţie, de 525 de metri pătraţi, plus 85 de metri pătraţi anexe-vestiare, va fi destinat desfăşurării activităţilor sportive, recreative şi activităţi comerciale de vanzare a unor produse „specifice pentru susţinerea activităţii sportive”.
„Menţionăm că actualmente în acest spaţiu funcţionează o sală de culturism şi fitness, care în urma încetării contractului de închiriere avut cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Timiş foloseşte spaţiile din incinta sălii polivalente achitand, în baza unei fişe de calcul, o taxă de utilizare a domeniului public şi contravaloarea utilităţilor consumate. Este necesară închirierea spaţiului cu destinaţia de „sală de sport pentru culturism şi fitness” prin licitaţie publică, în condiţiile legii”, afirmă autoritățile locale.
Cele două spaţii vor fi închiriate, prin licitaţie publică deschisă, pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitate de prelungire. Preţul minim va fi de 3 euro/ mp/ lună pentru fiecare dintre spaţii.

i fitness adrian orza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006977 (s)