News Flash:

CJ a aprobat banii pentru reabilitarea Spitalului Judetean Timisoara

5 Martie 2014
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Se dau banii pentru reabilitarea Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Timişoara
„S-au aprobat 9,5 milioane de euro pentru spital. A fost aprobat proiectul UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe) şi ambulatoriu în valoare de aproximativ 9 milioane şi jumătate de euro”, spune preşedintele CJ Timiş Titu Bojin
Spitalul Judeţean din Timişoara va primi bani pentru reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) şi a Ambulatoriului. „S-a aprobat reabilitarea ambulatoriului spitalului judeţean, ambulator urgenţă, în locul centrului multifuncţional se va realiza reabilitarea  ambulatoriului şi a secţiei de urgenţă de la spitalul judeţean – a fost aprobat în aşa fel încat să nu pierdem banii. Aveam alocată suma de 8 milioane de euro pentru centrul multifuncţional, cofinanţare 50 la sută, ni s-au aprobat 9,5 milioane de euro pentru spital. A fost aprobat proiectul UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe) şi ambulatoriu în valoare de aproximativ 9 milioane şi jumătate de euro”, spune preşedintele CJ Timiş Titu Bojin.
„Sper să se încheie şi procedura de finanţare pentru spitalul de copii”
Unităţile spitaliceşti se vor reabilita din bani europeni, veniţi prin Agenţia de Dezvoltare Regională. Nici viitorul corp al spitalului de copii nu a rămas nefinanţat. „Pe zona sănătăţii suntem un judeţ care nu putem spune că stăm chiar roz. Sper să se încheie şi procedura de finanţare pentru spitalul de copii. Avem promisiunea că cel puţin cele 5 milioane de lei care au fost acordate anul trecut şi nu am reuşit să le cheltuim vor fi acordate şi în acest an”, a spus preşedintele CJ Timiş Titu Bojin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039876 (s)