News Flash:

Cursă nebună prin oraș

Timișorean, depistat conducând un autoturism pe străzile din Oravița cu 137 km/h

16 Aprilie 2024
54 Vizualizari | 0 Comentarii


Un șofer din Timișoara a fost oprit de polițiștii din Oravița în timp ce conducea cu 137 km/h. Acesta era sub influența alcoolului și, probabil, a unor substanțe psihoactive, conform resita.ro. Mașina, condusă de un bărbat de 47 de ani, circula pe strada Cloșca din Oravița, iar pe bancheta din spate se aflau doi minori.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin au declarat că șoferul a fost testat cu aparatul etilometru și a avut o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la testarea pentru substanțe psihoactive au existat suspiciuni privind consumul uneia dintre ele.

„Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, rezultatul analizelor toxicologice constituind probă în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză și pentru faptul că nu avea asigurare obligatorie de răspundere auto civilă, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și i-au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare”, afirmă Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007075 (s)