News Flash:

În curând va avea loc Târgul de Primăvara, la Săvârșin

Domeniul Regal de la Săvârşin se redeschide pentru vizitatori la finalul lunii aprilie

15 Aprilie 2024
74 Vizualizari | 0 Comentarii

La finalul lunii aprilie, Domeniul Regal de la Săvârșin va fi redeschis pentru vizitatori, ocazie cu care va avea loc un târg de primăvară și un festival culinar, conform anunțului făcut de reprezentanții Casei Regale pe paginile de socializare și pe site-ul web al Castelului Regal Săvârșin.

„La finalul acestei luni, Satul Regal şi parcul Domeniului Săvârşin îşi vor redeschide porţile publicului. În aceleaşi zile va avea loc şi Târgul de Primăvară, în partea de nord-est a parcului, întocmai ca şi anul trecut. În acest moment, echipele Fundaţiei Colecţia Regală şi partenerii organizaţiei lucrează intens la pregătirea parcului şi a clădirilor vizitate de public”, a transmis site-ul www.savarsinregal.ro, transmite agerpres.ro.


De asemenea, pe pagina de Facebook a Castelului Regal, se anunță că vizitatorii sunt invitați să participe la evenimentul „Suflet de România”, care va avea loc la domeniul regal pe 27 și 28 aprilie. La acest festival, oaspeții vor putea degusta bucate alese de la mici producători locali. Pentru cei mici, vor fi disponibile ateliere ale meșteșugarilor tradiționali, în timp ce adulții se vor putea bucura de spectacole de dans popular și concerte susținute de artiști folk.

În ultimii ani, Domeniul Regal Săvârșin a fost deschis pentru vizitare în perioada mai–octombrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9:00 și 18:00, cu ghid. Grupurile organizate au avut posibilitatea să viziteze domeniul și în celelalte luni ale anului, precum și în alte zile ale săptămânii, cu programare prealabilă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005706 (s)