News Flash:

Veste bună!

86 de noi locuri de parcare, create de Primăria Timișoara pe un teren dezafectat din zona Girocului

15 Aprilie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii

Într-un timp record, Primăria Timișoara a reamenajat un teren dezafectat din zona Girocului într-o parcare cu 86 de locuri.

Rezidenții din zona Girocului din Timișoara beneficiază acum de mai multe locuri de parcare. Primăria a reușit să transforme rapid un teren abandonat, inițial plin de ruine ale clădirilor, într-o parcare funcțională. Aceasta se află la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului și a fost deschisă pentru utilizare începând de sâmbătă seara.


„Până acum 2 luni aici era un loc pe lângă care nu îți făcea nicio plăcere să treci. Câteva clădiri abandonate și deja în stare avansată de degradare și mult gunoi. Am avut mai multe discuții cu cei care locuiesc în zonă și am amenajat acest loc ținând cont de ce ne-au cerut. Mă bucur că am putut să transformăm această zonă într-un spațiu modern. Am finalizat prima etapă, iar în zilele următoare vom amenaja spațiul verde și vom planta arbori”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Parcarea a fost construită folosind dale înierbate, care sunt permeabile, de beton, pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și este echipată cu un sistem de iluminat. Accesul în parcarea și în interiorul acesteia s-a realizat prin căi de acces asfaltate.

„În perioada imediat următoare, vor fi plantați 27 de arbori mari care vor asigura umbră pentru zona de parcare. Pentru plantarea arborilor – stejar, acer, frasin și liquidambar – accesul în parcare va fi restricționat temporar”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)