News Flash:

Atenție, timișoreni!

Transportul public pe Bega va fi suspendat, în weekend

12 Aprilie 2024
87 Vizualizari | 0 Comentarii


Transportul public pe Canalul Bega din Timișoara va fi suspendat, iar circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 de-a lungul Bulevardului Cetății va fi oprită în weekend.

Societatea de Transport Public Timișoara a anunțat că în acest sfârșit de săptămână vor fi implementate modificări în circulația mai multor mijloace de transport.

În detaliu, în data de 13 aprilie, între orele 10:00 și 18:00, va avea loc un concurs de kaiac-canoe organizat de Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara pe Canalul Bega, în sectorul cuprins între Podul Mihai Viteazu și Podul Dacilor. În această perioadă, transportul public pe Canalul Bega va fi suspendat.

„Pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări de plimbare cu vaporașele STPT, începând cu ora 12.00, se vor organiza plimbări de agrement, în aval pe Canalul Bega, pe sectorul Catedrala Mitropolitană – stația C. Brâncoveanu (Golf). Îmbarcarea și debarcarea se va realiza de la stația Catedrala Mitropolitană”, a declarat STPT.


În plus, în data de 14 aprilie, între orele 07:00 și 17:00, circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 pe Bulevardul Cetății, între intersecțiile dintre Bulevardul Cetății - Calea Torontalului și Bulevardul Cetății - Strada Gheorghe Lazăr, va fi suspendată pentru desfășurarea evenimentului "Străzi pentru Comunitate".

Datorită acestei restricții temporare, tramvaiele de pe liniile 4 și 7 vor fi deviate de la Piața 700 pe traseul Piața Traian - Gara de Est și retur.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006251 (s)