News Flash:

O stradă din orașul de pe Bega va deveni bulevard

Timișoara va beneficia de un nou mare bulevard

22 Februarie 2024
118 Vizualizari | 0 Comentarii


În Timișoara va fi construit un nou și important bulevard, pe strada Constructorilor, situată la granița cu comuna Dumbrăvița. Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a dezvăluit că acest bulevard va dispune de patru benzi de circulație.

„Strada Constructorilor are o situație particulară. Deși nu pare, este inelul patru al orașului. În timp, această stradă va deveni bulevard și își va schimba caracterul pe care-l are în acest moment. Pe termen lung, această stradă va avea caracter de bulevard cu patru benzi. (…) Nu va fi o autostradă, va fi un drum urban, dar un bulevard urban cu volum de trafic mai mare decât o stradă simplă”, a afirmat Ruben Lațcău.

Înainte de începerea construcției bulevardului, Primăria Timișoara a promis să efectueze unele reparații pe această stradă intens circulată. Numeroși locuitori de pe strada Constructorilor au cerut autorităților locale să ia măsuri în acest sens.

„Dorim să se amenajeze trotuare și piste de biciclete; canalizarea străzii, iluminarea unitară pe perioada nopții, reducerea vitezei, interzicerea parcării neautorizate pe zona verde și realizarea de treceri de pietoni”, a menționat Răzvan Ionele, care locuiește pe str. Constructorilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006424 (s)