News Flash:

Test psihologic: Iti poti da seama in care dintre imagini nu este o familie?

30 Noiembrie 2017
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
test psihologic

Psihologii folosesc teste si tot felul de metode pentru a-si evalua clientii in vederea prescrierii celui mai bun tratament, iar testele psihologice nu sunt ceva de temut.

Pentru acest tip de teste nu trebuie sa inveti nimic, orice raspuns este corect si constituie doar o metoda utila pentru ca psihologii sa isi dea seama care este cel mai bun mod de a te ajuta, deoarece asa vad si ei cum percepi tu lumea.

Intrebare:

In care dintre imagini nu este prezentata o familie?

Raspunsuri:

Imaginea 1

Daca ai ales imaginea 1 ca fiind falsa, nu esti cea mai familista persoana. Dupa cum se vede din imagine, femeia indeparteaza barbatul de copil si tatal pare chiar indiferent. Probabil ca ai crescut fara o figura paterna autoritara, motiv pentru care ai tendinta de a-i ajuta pe cei care au nevoie si esti incredibil de fericita cand reusesti sa schimbi in bine viata altora. Cu toate acestea, in subconstient, nu stii de fapt cum ar trebui sa arate o familie adevarata.

Imaginea 2

Daca ai ales ca familie falsa a doua imagine, inseamna ca esti foarte familista si ai o sanatate mentala foarte stabila. Daca te uiti de aproape la imagine si cu mare atentie, vei observa ca femeia din partea stanga poarta o fusta scurta, in timp ce-si ignora copilul, iar barbatul nu prea stie ce face propriul copil, deci ambii adulti pun pe primul loc bunastarea lor. Esti o persoana foarte bine crescuta, care crede in relatii bune, incheiate pe viata, tocmai de aceea ai fost in stare sa recunosti familia falsa din prima. Crezi ca o casnicie stabila si familia sunt lucruri foarte importante, care ar trebui sa fie puse pe primul loc. De asemenea, iti place sa ai grija de ceilalti si sa le oferi un mediu propice pentru a se dezvolta.

Imaginea 3

Daca ai ales-o ca familie falsa pe cea din imaginea 3, s-ar putea sa suferi de o boala psihica grava, pentru ca imaginea infatiseaza o familie extrem de fericita si sunt reprezentati exact doi parinti care isi imbratiseaza dragastos copilul. In cel mai probabil caz, provii dintr-o familie disfunctionala, in care cel putin unul dintre parinti a abuzat de sex, alcool, droguri sau a avut o boala mentala netratata. In mintea ta, consideri ca asa trebuie sa arate o familie si tocmai de aceea ai ales ca fiind falsa cea mai iubitoare familie.

sursa: feminis.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012489 (s)