News Flash:

Copiii dati in consemn la frontiera dupa ce ar fi fost rapiti de tatal lor, cetatean grec, au fost gasiti

6 Martie 2018
992 Vizualizari | 0 Comentarii
rapiti

Cei doi copii care ar fi fost rapiti, luni, de tatal lor, au fost gasiti, anunta Politia Romana. Minorii au 8 si 10 ani, acestia fiind luati de pe strada de barbatul care pierduse custodia si dreptul de vizita in urma unei sentinte judecatoresti.
Minorii si tatal lor au fost gasiti in zona Amabasadei Greciei din Bucuresti. Acestia sunt la Sectia 8, de unde vor fi preluati de IPJ Prahova.

Politistii au fost sesizati de catre o femeie din Varbilau, mama a doi copii de 8 si 10 ani, despre faptul ca minorii au plecat impreuna cu tatal lor fara a mai reveni acasa.

“Politistii au demarat imediat cautarile, copiii fiind dati in urmarire si in consemn la frontiera”, arata Politia Prahova.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat ca tatal este cetatean grec, iar in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, deoarece mamei i-au fost incredintati copiii prin hotararea unei instante.

Potrivit politistilor, o vecina a luat copiii de la scoala, iar pe strada s-au intalnit cu tatal, cetatean grec. Acesta nu i-a mai dus acasa pe cei mici.

Surse judiciare spun ca din declaratia mamei copiilor reiese ca barbatul ar avea antecedente penale in Grecia, fiind condamnat pentru trafic de stupefiante.

Potrivit informatiilor furnizate de femeie, in perioada 2008-2013 aceasta a locuit, impreuna cu minorii, in Grecia, ulterior venind in Romania.

In 2014, situatia din prezent s-ar fi repetat, tatal luand minorii din Romania si ducandu-i in Grecia. Mama acestora a alertat autoritatile, a mers sa isi ia copiii, iar in 2016 a obtinut, definitiv, custodia exclusiva, tatal neavand dreptul a de ii vizita.

In octombrie 2017 acesta a revenit in Romania.


minorii tatal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)