News Flash:

Sute de persoane la inmormantarea Ionelei Prodan. Familia si apropiatii, sfasiati de durere

19 Aprilie 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
puhoi oameni

Zi grea in familia Ionelei Prodan. Solista va fi condusa pe ultimul drum, slujba de inmormantare fiind oficiata cu usile inchise de un sobor de opt preoti. Doar rudele, prietenii si apropiatii regretatei canterete participa in biserica in aceste momente la funeraliile care au loc la Cimitirul Bellu. Pentru restul oamenilor, stransi ca la spectacol, impresara a instalat boxe in afara capelei ca slujba sa fie ascultata de toti credinciosii. Mama Anamariei Prodan va fi ingropata langa primul ei sot, Traian Tanase.

Este o zi cu incarcatura emotionala pentru Anamaria Prodan si Anca Savelio, cele doua fiice ale regretatei soliste Ionela Prodan. Cea din urma a sosit ieri din America si a venit la capataiul mamei sale direct de la aeroport. Vizibil afectata, Anca abia daca se mai tinea pe picioare in capela unde este depus sicriul alb cu trupul neinsufletit al mamei sale.
Nici Anamaria nu este in apele ei. daca pana acum a demonstrat ca ca este o femeie puternica, durerea pierderii fiintei care i-a dat viata, oboseala si lipsa apetitului, au slabit-o, iar apropiatii se tem pentru starea ei de sanatate.
In capela au interpretat piese de despartire, Marioara Man, mama Elenei Ghoerghe, dar si Ghoerghe Turda. Au venit personal sa-i transmita condoleante impresarei, oameni importanti din fotbal. Este vorba despre Adrian Mutu, Mihai Stoica si Gigi Becali.
Alaturi de Anamaria Prodan se afla sotul Laurentiu Reghecampf, sora si mai multte prietene apropiate. Copiii vedetei nu participa la funeralii.     
click.ro


traian tanase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007986 (s)