News Flash:

8 lucruri pe care barbatii le fac doar daca iubesc cu adevarat

18 Aprilie 2018
915 Vizualizari | 0 Comentarii
cc38 640x350

Barbatii si femeile isi manifesta diferit sentimentele. Si chiar daca barbatii sunt mai directi, le este destul de greu sa-si manifeste gingasia.

Daca barbatul tau face urmatoarele 8 lucruri, te iubeste cu siguranta

1. Te asculta. Barbatii sunt uneori ca niste copii: se concentreaza numai asupra lucrurilor care ii intereseaza. Daca te iubeste, glasul tau este muzica lui preferata. si tot ce spui este important pentru el.

Un barbat iubitor nu doar te asculta, dar si este atent la cuvintele tale.

2. Polemizeaza. Da! Certurile nu sunt neaparat un indiciu al faptului ca relatia voastra este intr-o perioada dificila. Daca te iubeste cu adevarat, nu ii este indiferent nici ce faci, nici ce spui.

3. Se jertfeste pentru fericirea voastra. Daca isi schimba planurile doar pentru a te bucura, aceasta este o manifestare a iubirii si respectului. Iti arata ca esti o prioritate pentru el.

4. Lupta pentru iubirea voastra. In vremuri grele, in certuri, cand esti geloasa, el face tot posibilul ca relatia voastra sa revina la normal. Ii este frica sa te piarda.

5. Este mandru de realizarile tale. Cand un barbat iubeste o femeie, toate succesele ei sunt si succesele lui. Un barbat iubitor nu concureaza cu sotia lui, ci alaturi de ea sarbatoreste victoria.

6. Te considera frumoasa chiar si in zilele proaste.

Pentru ca nu te iubeste pentru exterior, si un barbat matur intelege ca pernutele de sub ochi, cosurile sau herpesul nu sunt nimic iesit din comod.

7. Are grija de prietenii si familia ta. El intelege ca acesti oameni sunt importanti pentru tine, si daca sunt ei fericiti, si tu esti fericita.

8. Ii este frica sa para slab. Chiar daca pentru tine asta nu este o problema. Dar daca te iubeste, iti va arata ca ii este frica sa te piarda, ca esti slabiciunea lui si in acelasi timp puterea lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)