News Flash:

Cati bani o costa pe Anamaria Prodan inmormantarea mamei

19 Aprilie 2018
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
sicriu si cruce

Suferinta fara margini pentru Anamaria Prodan, care isi plange neincetat mama de luni seara. Impresara isi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lasa sa se vada cat de mult este afectata. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusa pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregatit o retragere din aceasta lume absolut spectaculoasa pentru care a scos din buzunar o suma frumusica.

Inmormantarea Ionelei Prodan a fost organizata in cel mai mic detaliu de fiica ei, Anamaria Prodan, care a vrut ca mama ei sa parasteasca aceasta lume ca o regina. Impresara a luat legatura cu mai multi interpreti, care vor cante doine de ramas bun. Momentele artistice vor spori si mai mult starea de emotie a familiei si a celor care au cunoscut-o. In biserica, va canta mama Elenei Ghoerghe, Marioara Man Gheorghe, iar la mormant o alta artista celebra care va interpreta piese sensibile de despartire.

mama elena ghoerghe marioara man
Marioara Man, mama Elenei Gheorghe, va canta in capela
Foto: Dorin Constanda
"Drumul va fi presarat cu flori multe, cu muzica. Elisabeta Tihuta va canta muzica religioasa, va canta un cantec care va sfasia inimile tuturor, de despartire. E un moment greu. Slujva va fi oficiata de 8 preoti. Va canta si corul Patriarhiei”, a spus Elena Merisoreanu. 

ionela prodan inmormantare sicriu cruce lemn
Sicriul a fost depus de marti la capela Cimitirului Bellu
Foto: Dorin Constanda
Anamaria Prodan i-a fost alaturi mamei pana cand ea si-a dat ultima suflare. De luni seara, impresara nu mai are somn, si pune la punct tot ce este necesar in acstefl de momente. Ea a achitat firma de pompe funebre care s-a ocupat sa depuna trupul neinsufletit al Ionelei Prodan in sicriul alb si sa-l transporte de la spital la IML si apoi la capela cu aproximativ 7.000 de lei (1500 euro) si meniul pentru cele aproximativ 170-200 de persoane care vor fi invitate la un restaurnat de lux din zona Ghencea cu 8000 de euro (40 de euro/persona).

Amenajarea locului de veci din cimitirul Bellu, realizat in totalitate de marmura neagra a costat cateva mii bune de euro. Solista va fi inmormantata langa primul ei sot, Traian Tanase. Coliva, colacii, prescura si cele 24 pachetele ce vor fi impartite sunt oferite gratuit de patroana unui cofetarii cunoscute.

Ministerul Culturii si cei din familie au inaintat Administratiei Prezidentiale o propunere de decorare post mortem a Ionelei Prodan cu Ordinul „Meritul Cultural”. Doar ca artista a fost decorata in timpul vietii cu meritul cultural in grad de comandor de catre presedintele Ion Iliescu. Si a primit Crucea Nationala Serviciul Credincios clasa a 3-a pentru servicii exceptionale aduse tarii. Asadar, presedintia a anuntat ca nu mai poate acorda aceeasi distinctie. click.ro


anamaria prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006756 (s)