News Flash:

Connect-R schimba azi prefixul. Ce meserie a avut „Relu” inainte de a deveni celebru

9 Iunie 2022
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Connect R

Connect-R este genul de artist care s-ar descurca in orice situatie, indiferent cat de grele ar fi vremurile pe care le traim. A pornit de jos si a urcat treapta cu treapta pana a cunoscut succesul, iar asta l-a invatat ca trebuie sa ai intotdeauna un plan B.

Connect-R s-ar putea reprofila oricand. Daca s-ar lasa de muzica, artistul ar putea oricand sa fie instructor de fitness, pentru ca a facut un curs si are o diploma care i-ar permite sa practice aceasta meserie. Pasiunea pentru sport, dar si insistentele antrenorului lui de la vremea aceea l-au convins pe Connect-R sa se inscrie, in 2017, la cursuri pentru a deveni instructor de fitness cu acte in regula. Artistul a obtinut diploma si poate sa practice aceasta meserie daca isi doreste. 

Cantaretul a povestit in mai multe ocazii ca a crescut intr-o familie cu posibilitati materiale reduse si ca a fost nevoit sa se descurce inca de cand era adolescent. A avut mai multe job-uri care nu aveau legatura cu muzica, pana sa dea lovitura alaturi de R.A.C.L.A. De exemplu, a povestit la un moment dat ca vindea ziare pe strada si asa si-a castigat primii bani. Apoi, tatal lui a insistat sa invete o meserie, iar Relu s-a incris la o scoala de arte si meserii, unde a devenit tinichigiu auto. A lucrat o perioada impreuna cu tatal sau, dupa care si-a descoperit adevarata vocatie: muzica. Asta face si in ziua de azi, dar e intotdeauna pregatit cu un plan de back-up. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006723 (s)