News Flash:

Important de știut!

SRCF Timișoara a lansat licitația pentru construirea unei linii de cale ferată de legătură între Timișoara și Aeroport

27 Octombrie 2023
176 Vizualizari | 0 Comentarii


CFR a inițiat licitația pentru construirea unei legături feroviare între Timișoara și Aeroportul Internațional Timișoara. Valoarea totală a proiectului, care include atât faza de proiectare, cât și cea de execuție, se ridică la 323 de milioane de lei. Aceste fonduri vor proveni din surse nerambursabile.

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că SRCF Timișoara a lansat procedura de achiziție publică a serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de construire a unei linii de cale ferată care va asigura legătura directă cu Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara și de modernizare a liniei CF Timișoara Est – Radna, de unde se va construi racordul feroviar până la Aeroport”, a declarat CFR SA.

Acest contract prevede modernizarea celor 5,2 kilometri de șine existente între Timișoara Est și Radna, construirea unei linii duble de cale ferată electrificată pe o lungime totală de 5 kilometri, până la Aeroportul Timișoara, și edificarea unei noi stații feroviare cu două linii de garare în apropierea terminalului aerian. Durata estimată pentru proiectarea și executarea acestor lucrări este de 30 de luni, din care 8 luni sunt alocate proiectului tehnic și 22 de luni pentru construcție. Firmele interesate au posibilitatea să depună oferte până la data de 12 decembrie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005836 (s)