News Flash:

Vor avea loc modificări

Zona de acces principal existent, de la Spitalul Județean Timișoara, va fi extinsă

27 Octombrie 2023
179 Vizualizari | 0 Comentarii


Spitalul Județean din Timișoara a inițiat procesul de licitație pentru extindere, cu scopul de a se conforma standardelor referitoare la gestionarea pacienților și personalului medical. Valoarea totală a acestor lucrări se ridică la aproximativ 9 milioane de lei.

„Se va extinde zona de acces principal existent, aferentă Spitalului Județean Timișoara cu un corp nou, alipit de cel existent, dar independent structural, care să aibă funcțiunea de cale de acces/evacuare, recepție și sală de așteptare”, scrie în caietul de sarcini.

În această zonă, se vor amenaja și birouri destinate întâlnirilor dintre medici și aparținătorii pacienților. Firmele interesate pot depune ofertele lor până la data de 27 noiembrie. După semnarea contractului, constructorul va avea la dispoziție un termen de 5 luni pentru finalizarea lucrărilor.

Spitalul Județean Timișoara, care a fost construit în anul 1974, necesită extindere din cauza faptului că infrastructura sa actuală nu mai îndeplinește cerințele actuale privind gestionarea pacienților, a aparținătorilor și a personalului medical. Această unitate sanitară are în total 1.182 de paturi și a tratat 48.000 de pacienți în anul 2022, oferind îngrijiri medicale și ambulatorii pentru aproximativ 140.000 de bolnavi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005441 (s)