News Flash:

În pas cu tehnologia

Piața „Badea Cârțan” beneficiază de acum de un sistem de digitalizare

26 Octombrie 2023
167 Vizualizari | 0 Comentarii

În septembrie, Societatea Piețe S.A. Timișoara a introdus posibilitatea scanării unui cod QR cu informații despre producători și detalii online despre spațiile disponibile pentru închiriere în Piața "Iosefin". Acum, aceeași funcționalitate este disponibilă și pentru o altă piață.

Societatea Piețe S.A. Timișoara a finalizat procesul de implementare și pentru Piața "Badea Cârțan". Acest spațiu oferă producătorilor posibilitatea de a accesa online informații despre standurile disponibile pentru închiriere, iar cumpărătorii pot scana codul QR pentru a afla mai multe detalii despre producătorul de la care fac cumpărături, chiar în fața standului.

Finalizarea acestui proces în Piața "Badea Cârțan" marchează a doua etapă a inițiativei de digitalizare. La fel ca și în cazul Pieței "Iosefin," producătorii interesați să închirieze standuri de expoziție în Piața "Badea Cârțan" pot verifica online disponibilitatea acestora și regulile pe care trebuie să le respecte. Informații pot fi accesate pe site-ul www.piete-sa.ro, în secțiunea "Piețe," în dreptul spațiilor care îi interesează.

Următoarea piață care va beneficia de acest sistem de digitalizare va fi Piața "Dacia," urmată de Piața "700."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004729 (s)