News Flash:

Atenție!

Comercianții care vor să vândă produse specifice zilei de 1 noiembrie sunt așteptați să depună cererile

26 Octombrie 2023
243 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara invită solicitanții care doresc să vândă produse specifice pentru ziua de 1 noiembrie să depună cererile și documentele necesare pentru a obține autorizația.

Solicitările pentru desfășurarea activităților de comerț stradal cu produse destinate comemorării din ziua de 1 noiembrie pot fi depuse în perioada 25-26 octombrie la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, camera 12, ghișeele 8-9.

Documentele necesare includ:

O cerere tip (disponibilă la ghișeu)
Copie a actului de identitate, împreună cu prezentarea actului original
Copie a certificatului unic de înregistrare (pentru firme)
Costurile pentru ocuparea domeniului public sunt următoarele:

Taxa de autorizare este de 73 de lei
Costul pentru imprimate este de 6 lei
Taxa pentru ocuparea domeniului public este de 2 lei/mp/zi
Aceste taxe trebuie plătite în momentul depunerii cererii și nu sunt rambursabile. Ele acoperă perioada 30 octombrie 2023 - 1 noiembrie 2023. Fiecare solicitant (persoană fizică sau juridică) poate obține o singură locație de vânzare cu o suprafață de 2 mp.

Locațiile propuse pentru desfășurarea activităților de vânzare includ trotuarele din fața cimitirelor de pe teritoriul municipiului Timișoara. Acestea includ Cimitirul Calea Șagului, Cimitirul Calea Buziașului, Cimitirul Rusu Șirianu, Cimitirul Stuparilor, Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul str. Ovidiu Balea, Cimitirul Fabric/str. Mătăsarilor și Cimitirul Ghiroda/str. Cometei.

Comercianții trebuie să dețină:

Aprobarea pentru desfășurarea activității de comerț stradal, eliberată de Compartimentul Autorizare activități comerciale și publicitate
Dovada plății taxei pentru ocuparea domeniului public, în original
Actul de identitate care să coincidă cu cel menționat în aprobare
Comercianții trebuie să asigure permanent curățenia în locul în care desfășoară activitatea. În caz contrar, aprobarea le poate fi retrasă. Transferul dreptului de utilizare a amplasamentului către o altă persoană este sancționat contravențional și duce la retragerea aprobării.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005896 (s)