News Flash:

Spuneti-va parerea! Studentii de la UVT, invitati sa isi spuna parerea despre camine, curatenie si chiar despre profesori

6 Octombrie 2013
1404 Vizualizari | 0 Comentarii

Scoala si internetul merg mana in mana, se ajuta si se completeaza spectaculos, iar in aceasta era dominata de viteza informatiei, universitatile dau tonul in privinta educatiei aflate intr-o conexiune permanenta la toate mediile online.

Universitatea de Vest Timisoara si-a intampinat studentii cu un site complet schimbat, mult mai dinamic si mai prietenos. uvt.ro se prezinta in 4 limbi: romana, engleza, franceza si germana, cu noi sectiuni si informatii la zi, contacte, dar si chestionare adresate studentilor care pot sa-si spuna parerea in legatura cu procesul de predare-invatare, profesori, organizarea diferitelor cursuri si activitati din cadrul facultatilor, cat de curate, luminate ori
aerisite le sunt salile, despre cantina universitatii si preturile practicate.  Apoi tot studentii sunt invitati sa faca propuneri si sugestii pentru ca, in  functie de nevoile lor, sa fie luate masuri la nivelul conducerii UVT.

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in viata Universitatii de Vest Timisoara, tinerii se pot abona pe uvt.ro la newsletter si, in plus, li se pune la dispozitie o revista a presei.Odata cu inceperea anului universitar, UVT isi va relansa si pagina de Facebook pentru a usura pe toate liniile comunicarea cu studentii si prietenii universitatii.

Rectorul Universitatii de Vest Marilen Pirtea a revenit si el in forta in zona twitter-ului, cu adresa: marilenpirtea, unde posteaza noutati si informatii importante despre activitatea lui si a universitatii.

 


universitatile uvt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004953 (s)