News Flash:

Lucrarile de anvelopare termica a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara se vor finaliza pana la 1 decembrie

4 Octombrie 2013
1296 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrarile de anvelopare termica a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, care se vor finaliza pana la 1 decembrie, vor duce la cresterea confortului termic al pacientilor, atat iarna cat si vara, dar si la reduceri ale facturilor cu pana la 40%.

'Nu vom mai fi obligati sa consumam energie pentru încalzirea saloanelor, iarna, dar nici pentru racire, în perioadele calde. De saptamana aceasta a început si furnizarea agentului termic în spital, iar la Maternitatea Bega de saptamana trecuta, pentru ca acolo avem nou nascuti, prematuri, si situatia este mai sensibila', a declarat vineri, într-o conferinta de presa, dr. Iulius Juganaru, manager general al Spitalului Judetean Timisoara.

In alta ordine de idei, Juganaru a subliniat ca spitalul are bani pentru plata salariilor pana la sfarsitul anului, chiar daca cheltuielile totale anuale depasesc 78,3 milioane de lei. Din acestia, 47 de milioane de lei se duc pe salarii, 5,47 de milioane de lei pentru energie, 2,1 milioane de lei pentru apa potabila, 3,1 milioane de lei pentru hrana, 4,9 milioane de lei pentru întretinerea aparaturii si 16 milioane de lei pentru medicamente si materiale sanitare.

Spitalul Judetean Timisoara este cel mai mare din vestul tarii. In trimestrul III al anului viitor va începe procedura de evaluare si de clasificare a unitatii spitalicesti de catre Comisia Nationala de Evaluare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)