News Flash:

Spitalul modular ATI de la Judetean a ajuns in faza de licitatie. Pretul lui se ridica la aproximativ 3 milioane de euro

2 Septembrie 2021
434 Vizualizari | 0 Comentarii
spital modular

Spitalul Judetean din Timisoara a lansat licitatia pentru achizitionarea containerelor medicale dedicate spitalului modular ATI care se va construi langa Casa Austria. Valoarea investitiei este estimata la peste 2 milioane de euro doar pentru containere, iar intreg spitalul modular este evaluat la 3 milioane de euro.
 
 
Spitalul Judetean din Timisoara a primit unda verde pentru lansarea licitatiei a modularului ATI care se va construi ca sectie externa a spitalului, langa Casa Austria. A fost problema si cu terenul unde va fi amplasata constructia, detinut de Primaria Timisoara. In mai, PMT a oferit cu titlu gratuit o parcela de 4.500 mp, pentru o perioada de cinci ani, Spitalului Judetean.

Conducerea spitalului a lansat licitatia in sistemul online de achizitii publice pentru containere medicale. Se cauta cineva care sa faca si proiectul constructiei si sa asigure in prealabil instalarea sa si racordul la utilitati, durata contractului fiind de 4 luni. Ofertele se pot depune pana in 5 octombrie, la ora 15. Valoarea estimata a investitiei este 10,4 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 2,1 milioane de euro.

Spitalul modular ar putea costa insa pana la 3 milioane de euro. Cel putin aceasta este evaluarea proiectului facuta de Ministerul Fondurilor Europene. Finantarea ar trebui sa vina prin Programul Operational de Infrastructura Mare (POIM).

Cand va fi gata, va fi conectat in permanenta cu spitalul, va avea 22 de paturi ATI si mini-laborator de analize. Aici vor putea fi internati si pacientii Covid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007324 (s)