News Flash:

Echipamente noi pentru laboratorul de analize al Spitalului Militar din Timisoara

31 August 2021
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul militar Timisoara

Modernizare continua la Spitalul Militar din Timisoara. Laboratorul de analize a fost dotat cu echipamente noi si performante, iar spatiul de activitate a fost reamenajat si renovat. Pacientii se vor bucura de analize si un diagnostic rapid.
 
„La mai putin de o luna de la finalizarea lucrarilor de refacere a fatadei spitalului, Laboratorul de analize medicale imbraca uniforma noua in urma unor complexe lucrari de renovare si reamenajare a spatiului destinat, cu suprafete de lucru moderne si aparatura performanta, atingand astfel standarde de inalta calitate. Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar Timisoara ofera o gama variata de analize medicale prin departamentele sale de hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie”, transmit reprezentantii spitalului.

Investitia in laboratorul de analize si echipamentele moderne va scurta timpii de asteptare a rezultatelor analizelor. Acest lucru ii va ajuta pe specialistii sa ofere un diagnostic rapid si corect si tratamente adaptate fiecarui pacient.

Spitalul Militar a fost modernizat si in exterior dupa un santier de trei ani. S-au investit 2 milioane de euro, fonduri exclusiv de la Ministerul Apararii Nationale. Lucrarile la cea mai veche cladire istorica din oras au fost finalizate la finalul lunii iulie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005749 (s)