News Flash:

Din 1 septembrie se inchide circulatia pe tronsonul cuprins intre str. Tacit si str. Grigore Alexandrescu, iar linia 5 va fi deviata

31 August 2021
360 Vizualizari | 0 Comentarii
transport Timisoara

Incepand de miercuri, 1 septembrie, tronsonul din Calea Bogdanestilor cuprins intre strada Tacit si strada Grigore Alexandrescu se va inchide pana la sfarsitul lunii octombrie. Au loc lucrari la infrastructura stradala. Linia 5 va avea un alt traseu.
 
Din 1 septembrie si pana pe 30 octombrie traficul va fi inchis pe tronsonul cuprins intre str. Tacit si str. Grigore Alexandrescu, pentru executarea lucrarilor de dren la linia de tramvai, la fundatiile pentru catenara si la grinzile pentru linie. In aceasta perioada, traficul va fi deviat de pe Calea Bogdanestilor pe str. Grigore Alexandrescu.

Reprezentantii STPT anunta ca linia 5 va urma traseul normal din Piata 700 pana la Balta Verde, apoi va intra pe traseul deviat pe strada Closca (pana la finalizarea lucrarilor de la intersectia Calea Bogdanestilor cu strada B.P. Hasdeu) va reveni pe Calea Bogdanestilor si apoi va urma traseul deviat pe strada Barzava – strada Semicerc – strada Eugen Todoran – strada Stefan Nadasan – strada Nou Proiectata – strada Tacit – strada Semicerc – strada Dunarea – Calea Bogdanestilor si va reveni pe traseul normal pana la strada Moise Dobosan. Returul se va efectua pe acelasi traseu.

Statiile de pe noul traseu deviat al liniei 5 sunt: statia „Taborului”(infiintata odata cu prima deviere), statia „Madona” (statie mutata temporar de la intersectia cu Calea Bogdanestilor la intersectia cu strada Nou Proiectata) si statia „Alexandrescu” (statie mutata temporar la intersectia dintre Calea Bogdanestilor cu strada Barzava).

Lucrarile pe Calea Bogdanestilor au inceput in aprilie 2021, la cateva luni bune de la semnarea contractului de proiectare si executie. Acesta a fost semnat de vechea administratie in iunie 2020, cu asocierea Sylc Con Trans – Longhersin – Matrix Computers – Lile Service General Construction – Optotel Com – Electric Rail Project – Instal Group – Cons Electrificarea Instal – Madi FHVAC – Swarco Traffic Romania. Trei luni ar fi trebuit sa se lucreze la proiectul tehnic, insa noua conducere a primariei a anuntat si cateva modificari in proiect, printre care si trotuare si piste de biciclete mai late.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006019 (s)