News Flash:

Spitalul Judetean Timis intra in renovare

17 Ianuarie 2014
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judeţean Timişoara va intra în acest an într-un amplu proces de renovare şi modernizare, dar şi de reorganizare a secţiilor.

'Este nevoie de o reorganizare a secţiilor. În toate spitalele de la noi există secţii eficiente şi mai puţin eficiente. Se vor găsi soluţii, astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Este vorba de secţii care nu sunt chirurgicale şi pacienţii sunt internaţi nejustificat, pentru că ar putea fi trataţi prin internări de zi sau prin tratament în ambulatoriul de specialitate', a declarat vineri dr. Iulius Jugănaru, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

În cadrul lucrărilor este cuprinsă şi extinderea corpului funcţional al Casei Austria (Arşi şi Politraumatizaţi) şi modernizarea spaţiului în care funcţionează morga. Pe de altă parte, spitalul va moderniza şi extinde clădirea în care funcţionează clinica de ortopedie.

'Acolo vrem să derulăm un proiect mare, care se va întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Avem şi un proiect de reabilitare a blocului operator din spital. Sunt zone importante. Şi echipamentele medicale sunt învechite şi uzate moral. Prin aceste proiecte de reabilitare dorim să readucem blocul operator la standardele cele mai înalte, la nivel european. Este o investiţie estimată la 26 milioane de euro şi vom încerca să facem acest lucru pe bani europeni', a spus Jugănaru. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1065 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028085 (s)