News Flash:

SPECTACOL de culoare si lumina in Timisoara. Mii de beculete au fost aprinse in Piata Operei

2 Decembrie 2013
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Mii de beculețe au fost aprinse la unison, duminică, imediat după lăsarea întunericului, vestind apropierea sărbătorilor de iarnă. Tot duminică a fost deschis oficial și Târgul de Crăciun. Atmosfera de sărbătoare a fost completată de mai multe concerte, susținute cu ocazia Zilei Naționale a României. Centrul Timișoarei a fost arhiplin, duminică la lăsatul serii. Cu mic, cu mare, timișorenii au venit în Piața Victoriei pentru a se bucura de Ziua Națională a Romaniei, dar și de bunătățile oferite din belșug la Targul de Crăciun, care și-a deschis oficial porțile.
Tot cu această ocazie a fost aprins și iluminatul festiv la Timișoara, cel care a făcut onorurile fiind primarul Nicolae Robu.
„Trebuie să fim mandri că suntem cetăţeni ai acestei ţări. (…) In astfel de momente trebuie să fim mai buni, mai uniţi, să ne dăm seama că reprezentăm o naţiune”, a spus Robu de pe scena montată în Piaţa Operei.
După discurs şi aprinderea luminilor, Robu a fost invitat să se prindă în Hora Unirii. „Voi intra în horă, chiar dacă, vă previn, sunt un foarte prost dansator”, a spus primarul.
Seara a continuat cu concerte susţinute de Claudia Popa, Pandora, Desant şi Alice Francis, precum şi cu retragerea cu torţe a militarilor. Tion.ro

francis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005369 (s)