News Flash:

Sorin Frunzaverde ar putea candida pentru sefia viitoarei Regiuni Vest

13 Octombrie 2013
1458 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Frunzaverde

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca va lua în calcul o posibila candidatura la functia de presedinte al Regiunii Vest, dupa ce a vazut rezultatele unui test electoral electronic.

'Nu am stiut de acest test, dar le multumesc pentru încredere celor care m-au votat. As putea sa iau în calcul aceasta posibilitate de a candida la o asemenea functie', a afirmat Sorin Frunzaverde.

Vicepresedintele PNL este, în opinia banatenilor, cel mai cunoscut politician din aceasta parte de tara si se afla pe primul loc ca posibil castigator al celei mai importante functii aduse de regionalizare, în urma unui test electoral electronic efectuat de site-ul Caras online (www.caon.ro).

Daca Sorin Frunzaverde a obtinut 41% din optiunile participantilor la testul electoral electronic, cu 14% din voturi este creditat un alt vicepresedinte al Partidului National Liberal, Marcel Vela. Urmatoarele locuri sunt cotate cu pana la 7% din optiuni. Sondajul de opinie a cuprins nume precum Eugen Dogariu, Ilie Sarbu, Gheorghe Falca, Sorin Grindeanu, Titu Bojin si Nicolae Iotcu. De asemenea, 27% dintre respondenti considera ca un alt politician ar fi potrivit pentru aceasta functie.

Testul electronic a fost demarat pe data de 10 octombrie, iar pana duminica la orele pranzului au raspuns 781 de persoane.


regiunii vest electoral electronic sorin frunzaverde caras online
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005353 (s)