News Flash:

Soferii indisciplinati, trasi pe dreapta pe soselele din judetul Timis. Zeci de amenzi si permise suspendate

18 Noiembrie 2013
1240 Vizualizari | 0 Comentarii

A plouat cu amenzi printre şoferii care au circulat în acest sfarşit de săptămană pe drumurile din judeţul Timiş. 18 echipaje de poliţie au stat cu ochii pe cei certaţi cu legea. Vitezomanii au încasat cele mai multe sancţiuni. Unii au rămas chiar fără permis. Buni de plată au fost, însă şi conducătorii auto care s-au urcat băuți la volan sau cei care nu au purtat centura de siguranţă. Chiar dacă nu au depăşit cu mult limita legală de viteză, şoferii surprinşi de aparatele radar nu au scăpat de sancţiuni.

”Agent şef Boia, Poliţia Rutieră Timişoara, documentele vă rog. Aţi depăşit viteza legală” - astfel au fost opriți destui șoferi. Explicații? ”Mă grăbeam s-ajung acasă”. - Aţi mai depăşit viteza sau...? ”Mai rar, dar se mai întamplă”. ”Aici cand am fost, am ieşit de la piaţa de maşini şi...asta este”, - Aţi mai fost vreodată oprit pentru viteză? ”Nu, e prima dată”. Graba le-a golit portofelele de bani şi le-a adus şi cateva puncte de penalizare. Amenzi au încasat şi şoferii care nu au purtat centura de siguranţă. De filtrul poliţiştilor nu au trecut nici conducătorii auto care s-au urcat la volan, deşi se aflau sub influenţa alcoolului.

”Poliţiştii timişeni desfăşoară acţiuni în trafic utilizand toate aparatele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor în scopul prevenirii accidentelor grave pe fondul nerespectării normelor rutiere, în special a celor care reglementează viteza de deplasare”, ne-a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvant al IPJ Timiş.

In total, agenţii de la Rutieră au aplicat peste 800 de sancţiuni şi au reţinut 28 de permise. Digi24.ro


vitezomanii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006548 (s)