News Flash:

Catalin Predoiu a castigat in Hunedoara alegerile din PDL

17 Noiembrie 2013
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Cătălin Predoiu, a câştigat alegerile interne organizate în judeţul Hunedoara pentru desemnarea candidatului PDL la prezidenţialele de anul viitor, el devansându-l la două voturi pe Gheorghe Falcă, liderul PDL Arad.

Potrivit datelor centralizate de conducerea PDL Hunedoara, la scrutinul organizat pe parcursul zilei de sâmbătă, în şase localităţi importante ale judeţului Hunedoara, s-au prezentat 1.424 de membri de partid. Dintre aceştia, 707 alegători au optat pentru fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în timp ce primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a obţinut 705 voturi.

Un număr de 12 voturi au fost anulate.

'Consider că scrutinul a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, după cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, şi prin această acţiune, în interiorul partidului', a declarat duminică preşedintele filialei judeţene PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Alegerile pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale din anul 2014 au avut loc în şase centre de votare organizate în Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg şi Petroşani.

Scrutinul organizat în cadrul organizaţiei judeţene a PDL Hunedoara, pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale de anul viitor, a fost monitorizat de observatori ai conducerii centrale a partidului, între aceştia numărându-se Raluca Turcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţeanu, Ioan Oltean, Dorin Florea şi Mircea Hava.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004968 (s)