News Flash:

Sofer prins la granita cu un permis de conducere fals

21 Decembrie 2016
952 Vizualizari | 0 Comentarii
permis fals
Politistii de frontiera bihoreni au depistat un cetatean roman care conducea un autoturism in baza unui permis de conducere fals, pentru procurarea caruia platise suma de 4.500 de euro, potrivit unui comunicat de presa transmis marti de ITPF Oradea. 
Cetateanul roman Cosmin D., in varsta de 31 de ani, s-a prezentat luni, la ora 03.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Bors, pentru a efectua formalitatile necesare, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Franta. La controlul de frontiera, barbatul a prezentat, pe langa documentele de identitate, si un permis de conducere ce purta insemnele autoritatilor din Republica Moldova. 
Conform comunicatului, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care au fost efectuate cercetari suplimentare. In urma verificarilor s-a constatat ca permisul de conducere prezentat de cetateanul roman este fals. Totodata, s-a mai stabilit faptul ca cetateanul roman nu a detinut niciodata un permis de conducere, acesta declarand ca a cumparat documentul prezentat la control din Belgia, in schimbul sumei de 4.500 euro, de la un cetatean moldovean. 
Politistii de frontiera au intocmit in cauza acte de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. AGERPRES

itpf oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)