News Flash:

A plouat cu dosare penale in ultimele zile! Mai multi soferi bauti au fost prinsi in trafic de politistii timisoreni

20 Decembrie 2016
971 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer beat si fara permis
Mai multi soferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului, dupa ce s-au urcat beti la volan. Petrecaretii au avut alaturi de ei o tanara de 22 de ani, care a urcat la volan desi avea o alcoolemie de 0,90 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.
Petrecerea de pe sosele a fost deschisa vineri seara de un barbat de 52 de ani, in localitatea Nerau. Acesta avea o alcoolemie de 0,52 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat, cand a fost tras pe dreapta de politistii de la Rutiera. S-a ales, bineinteles, cu dosar penal. Dosare penale au primit si alti patru barbati dar si o tanara de 22 de ani. Cu totii au fost depistati in trafic in timp ce conduceau sub influenta alcoolului. Fata, spun politistii, a fost prinsa in Timisoara si dupa ce a suflat in etilotest, aparatul a indicat o valoare de 0,90 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat. Nu numai soferii care au baut si au condus au avut probleme cu politia, scrie tion.ro.
„Astfel, politistii au intocmit 18 dosare penale si au aplicat 165 sanctiuni contraventionale, dintre care 43 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum. Ca masura tehnico-administrativa, au fost retinute in vederea suspendarii 23 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitelor legale de viteza si conducerea sub influenta alcoolului. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare”, spun oamenii legii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007216 (s)