News Flash:

SOCANT! Caz de genocid medical! Un asistent din Germania este acuzat ca ar fi omorat 84 de pacienti

28 August 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
medic arest
Un asistent medical din Germania, Niels H., a fost acuzat ca a omorat 84 de pacienti din doua spitale din Germania, el fiind deja condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat pentru uciderea a peste 30 de persoane, relateaza Deutsche Welle.
Daca acuzatiile se vor dovedi reale, Niels ar deveni unul dintre cei mai mari criminali in serie din istoria Germaniei.
Anchetatorii germani au dezvaluit, luni, ca Niels ar fi responsabil pentru 84 de decese. Fostul asistent medical, care a fost deja condamnat la inchisoare pe viata, ar fi injectat zeci de pacienti cu medicatie impotriva bolilor cardiovasculare in doua spitale din orasele germane Delmenhorst si Oldenburg. Potrivit anchetatorilor germani, Niels ar fi vrut ca pacientii sa intre in insuficienta cardiaca sau respiratorie pentru a-i resuscita, cu scopul de a-si impresiona colegii. El ar fi savarsit aceste fapte intre 2001 si 2005.
In 2008, Niels a fost condamnat la inchisoare, fiind acuzat de tentativa de omor. El a fost prins in timp ce incerca sa-i administreze o supradoza unui pacient. Ulterior, in 2015 a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea a trei oameni, cu toate ca existau suspiciuni ca numarul victimelor ar fi fost mult mai mare. In timpul procesului, Niels a recunoscut in fata unui psiholog ca a omorat 30 de persoane la spitalul din Delmenhorst si ca a injectat substante daunatoare in organismul a peste 60 de pacienti.
Timp de trei ani, anchetatorii au exhumat trupurile a mai bine de o suta de oameni tratati de asistentul Niels. Dupa finalizarea investigatiilor, Niels este acuzat de uciderea a 84 de oameni.
Johann Kühme, seful Politiei din Oldenburg, a afirmat ca actiunile lui Niels l-au lasat fara cuvinte. El a adaugat ca numarul victimelor ar fi mult mai mare, insa trupurile mai multor pacienti au fost deja incinerate.
”Ca si cum nu ar fi fost destul, trebuie sa realizam ca dimensiunea crimelor lui Niels este mult mai mare”, a mai afirmat Johann Kühme.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)