News Flash:

GESTUL impresionant al tatalui care si-a pierdut copilul de 3 ani in atentatele din Barcelona: A imbratisat un imam. Ambii barbati, in lacrimi

27 August 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
spain
Xavier Martinez, tatal lui Xavi, un baietel de 3 ani, cea mai tanara victima a atentatului de la Barcelona, l-a imbratisat pe imamul Driss Salym, intr-un gest care a emotionat o lume intreaga.
Momentul emotionant al tatalui indurerat care imbratiseaza un imam a fost surprins video.
Javier Martine si-a pierdut fiul de 3 ani, Xavi, cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona, cand o duba a intrat in pietonii aflati pe bulevardul Las Ramblas.
In acea zi, Xavi si parintii sai se aflau la Barcelona in timpul unei vizite la rude.
El a fost cea mai mica victima a atacurilor teroriste din Barcelona si Cambrils de pe 17 august, care au dus la moartea a 15 oameni.
Unchiul baietelului, Francisco Lopez Rodriguez, a murit la randul sau in urma impactului.

BBC a postatun video în care Martinez îl îmbrăţişează pe imamul local Driss Salym, în Rubi, Barcelona.

 

 

În imagini, atât Martinez cât şi Salym sunt emoţionaţi până la lacrimi.

Conform site-ului local El Periodico, Martinez a ţinut un discurs emoţional către serviciile de urgenţă care au acordat primul ajutor victimelor atacului. El a spus: "Vă mulţumesc tutror. Mă bucur să văd că Rambla e din nou plină de lume. Nu există loc pentru teamă şi ranchiuni.”

Martínez a mai precizat că nu şi-a dorit ca fiul său să fi murit în zadar şi a menţionat: "Trebuie să îmbrăţişez un musulman. Aceşti oameni nu ar trebui să se teamă."

15 persoane au fost ucise în atacul terorist de pe 17 august, fiind vorba de victime din 34 de ţări, inclusiv un băieţel de origine britanică, Julian Cadman. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005427 (s)