News Flash:

Cum a devenit un catel erou dupa uraganul Harvey. Imaginile au devenit VIRALE

27 August 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
caine
Un catel a devenit erou dupa uraganul Harvey. Animalul a fost surprins plimbandu-se pe strazile oraselului Sinton, din Texas, lovit din plin de furia uraganului Harvey, in timp ce cara intre coltii sai o punga cu mancare pentru catei.
Animalul s-a pierdut accidental vineri noaptea in timpul uraganului devastator Harvey si a devenit simbolul neasteptat al rezistentei texanilor in fata urgiilor naturii, potriivit Houston Chronicle.
Otis, un metis ciobanesc german, a disparut vineri seara din curtea unei case din Sinton, Texas. Stapanul sau, Salvador Segovia, de 65 de ani, supraveghea catelul care apartine nepotului sau de 5 ani, Carter, care parasise orasul din cauza inundatiilor.
Cand Segovia a mers sa verifice, vineri, ce facea cainele, acesta a constatat disparitia patrupedului.
”L-am strigat pe nume si nu era acolo”, a spus Segovia pentru  Chron.com. Segovia a verificat si veranda casei sambata dimineata si a observat ca punga cu mancare de catei a lui Otis lipsea.
Barbatul a pornit in cautarea cainelui cu masina si nu a trecut mult pana cand un vecin l-a avertizat ca Otis se plimba in zona tarandu-si punga cu mancare de catei.
Un alt vecin, Tiele Dockens, l-a vazut pe Otis si i-a facut o poza care a devenit virala. Imaginea a fost distribuita de zeci de miii de ori.
"Suntem o comunitate de aproximativ 6000 de oameni," a spus Dockens pentru site-ul Weather.com.
"Am iesit sa strangem crengile rupte de pe strazi. Familiile deja au inceput sa faca curatenie. Oraselul nostru nu e alimentat inca cu apa  si energie electrica. Ma aflam in zona si verificam proprietatile  familiilor si prietenilor care au decis sa evacueze zona.”
Segovia l-a depistat pe Otis si a reusit sa-l aduca acasa inainte de intoarcerea nepotului sau.
”Otis este un caine special. Este de mare ajutor si il linisteste pe Carter dupa vizitele sale la spital pentru astm si convulsii. Otis este si o celebritate locala. Otis poate merge la Dairy Queen si obtine un hamburger. Este singurul catel care are voie sa se aseze in fata judecatoriei din oras. E un catel bun.”, a mai spus Segovia.
 Mediafax.ro

Galerie Foto

caine2
segovia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008046 (s)