News Flash:

SOCANT! Brittany Murphy a fost otravita? Cauza mortii actritei - o posibila intoxicare cu otrava de soareci

19 Noiembrie 2013
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
Brittany Murphy

Actriţa Brittany Murphy, care a fost găsită moartă, în 2009, în locuinţa ei din Los Angeles, ar fi decedat din cauza intoxicării cu otravă de şoareci, arată rezultatele unui nou raport toxicologic.

Brittany Murphy, al cărei deces a fost considerat accidental, provocat de pneumonie şi de "anemie cauzată de carenţa de fier", după cum a stabilit ancheta, ar fi fost otrăvită, susţine tatăl acesteia, Angelo Bertolotti, care a trimis mostre din părul fiicei sale pentru o analiză independentă, informează contactmusic.com.

Conform rezultatelor analizei, în părul actriţei s-au descoperit 10 metale grele, într-o concentraţie de zece ori mai mare decat nivelul "ridicat" stabilit de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aceste metale se regăsesc cel mai adesea în otravă de şoareci, pesticide şi insecticide.

Angelo Bertolotti ar fi încercat să dea în judecată Departamentul de Poliţie din Los Angeles şi Baroul judecătorului de instrucţie din acelaşi oraş, acuzandu-i că "nu au reuşit să ducă la bun sfarşit testele toxicologice" asupra mostrelor de păr ale fiicei sale şi că moartea acesteia a fost "incorect stabilită ca fiind cauzată de pneumonie şi anemie."

Plangerea nu a fost admisă, dar tatăl actriţei a trimis mostre din ţesuturi, sange şi părul actriţei pentru analize independente la laboratorul Carlson din Colorado, potrivit publicaţiei The Examiner.

Inainte de a muri, actriţa ar fi prezentat simptomele cuiva care ar fi fost otrăvit cu metale grele: dureri de cap, ameţeală, crampe abdominale, frisoane, transpiraţie, pierderea orientării, tuse, respiraţie şuierătoare, congestie şi pneumonie.

"Zvonurile răuvoitoare, răspandite de tabloide, au manjit pe nedrept reputaţia lui Brittany, fiica mea nu a fost nici anorexică, nici drogată, după cum au lăsat să se înţeleagă de atatea ori. Brittany şi Simon (soţul actriţei, n.r.) au fost ridiculizaţi de The Hollywood Reporter, cand s-au plans în legătură cu faptul că se aflau sub supraveghere şi se temeau pentru viaţa lor. Nu îmi voi găsi liniştea pană ce nu se va spune adevărul despre aceste evenimente tragice. Se va face dreptate pentru Brittany", a declarat tatăl actriţei pentru The Examiner.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless", "Frumuseţe mortală/ Drop Dead Gorgeous", "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted" şi "8 Mile", a murit la varsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, fiind descoperită în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Potrivit medicilor legişti, în sangele acesteia a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă, dar şi achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei.

La cinci luni după moartea actriţei, soţul acesteia, scenaristul Simon Monjack, în varstă de 40 de ani, a murit de asemenea din cauza pneumoniei şi anemiei.

La momentul respectiv, Roger Neal, agentul de presă al lui Simon Monjack, confirmase faptul că scenaristul de origine britanică avea nevoie de o intervenţie de tip by-pass, care a fost însă amanată, deoarece acesta era mult prea ocupat pe plan profesional.

Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)