News Flash:

SOC IN SHOWBIZ! O vedeta TV recunoaste ca se prostitueaza in timpul liber! "Nu mi-e rusine cu asta! FOTOGRAFII INTERZISE

16 Februarie 2017
2158 Vizualizari | 0 Comentarii
Senada Nurkic
O vedeta TV din Serbia a vorbit deschis despre faptul ca lucreaza ca prostituata in timpul liber, precizand ca, in ciuda faptului ca aceasta activitate este ilegala, nu se teme ca va fi pedepsita. Motivul? Relatia avuta cu un politician de top.
Senada Nurkic a devenit cunoscuta in tara vecina dupa aparisia in reality show-ul "Cupluri", iar acum face afirmatii care socheaza opinia publica. Tanara de 24 de ani spune ca are parte de sustinerea familiei si ca e "nevoita sa-si vanda trupul" pentru a supravietui. Conform presei din Serbia, Senada isi taxeaza clientii cu sume ce variaza intre 500 si 1000 de euro.
"Prostitutia e o slujba ca oricare alta. Nu vad nicio problema in asta. Membrii familiei mele, inclusiv mama, ma sustin in aceasta decizie. Trebuie sa-mi vand trupul pentru a supravietui si pentru a-i ajuta pe ei cu bani. Nu vad nimic gresit in asta. Nu ma tem de inchisoare. Cei care vor sa ma inchida sunt cei care ma ajuta sa-mi platesc facturile si sa castig bani.
Am un iubit politician si nu va permite sa fiu arestata. Sunt folosita in principal de afaceristi. Cand sotiile lor nu sunt acasa, merg la petrecerile lor, fac sex cu ei in apartament.
Unele fete nu pot decat sa viseze sa fie in locul meu. Pe langa bani, imi dau si cadouri scumpe", spune Senada fara remuscari.

Galerie Foto

Senada_Nurkic2
senada nurkic prostitutia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009431 (s)