News Flash:

Ce NU trebuie sa-i cumperi iubitei de Valentine's Day!

14 Februarie 2017
1623 Vizualizari | 0 Comentarii
suparata
Nu te-ai hotarat inca ce cadou sa ii faci iubitei tale de Valentine’s day? Foarte bine! Inseamna ca ai timp sa vezi ce sa NU ii cumperi! Femeile sunt, intr-adevar, greu de inteles.
Dar cand ii cumperi iubitei tale un aspirator sau un abonament la sala, deja nu mai sunt ele cele neintelegatoare, esti tu cel neinspirat si poti fi declarat drept “Grinch-ul” zilei de Valentine’s.
Iata, deci, ce “surprize” sa nu ii faci iubitei tale! Asta daca nu vrei sa dormi pe canapea sau, si mai rau, sa sfarsesti, cu haine cu tot, pe scara blocului in care locuiti!
Un aspirator – este cel mai neinspirat cadou pe care l-ai putea face (vreau sa cred ca nu i-a trecut nici unui barbat ideea asta prin cap). Chiar daca iubita ta isi doreste din toata inima un aspirator nou, Valentine’s day nu este momentul potrivit sa il cumperi! Nu numai ca nu-ti va sari in brate in semn de multumire, dar s-ar putea sa se simta jignita si enervata la culme!
Un abonament la sala – chiar daca orice fata si-ar dori un abonament la sala gratis, si chiar daca ar fi cea mai cool sala din oras, nici o femeie nu ar vrea sa i se insiuneze ca ar avea nevoie sa slabeasca! Asadar, daca te-ai gandit la asta, iti sugerez sa mergi acum sa anulezi abonamentul!
Daca te gandesti sa te prezinti in fata iubitei tale cu o cutie micuta de bijuterii, ar face bine sa contina un inel! Nu stiu cine a inventat proasta gluma cu “wow! O cutie minuscula de bijuterii! Dar stai! E doar un breloc!”. Deci, daca nu te gandesti serios sa faci pasul cel mare, ar fi bine sa renunti la cutiuta micuta (sper ca stii deja ca brelocul iese din discutie in orice context)!
Ursuletii de plus vs. inimioarele care canta – in cazul in care nu ai 15 ani si prietena ta nu are 12, renunta la aceasta idee! Desi este inca popular si, chiar daca in jurul zilei de Valentine’s magazinele sunt pline de aceste “articole siropoase”, in opinia mea, sunt doar niste lucruri care aduna praf si care nu vor impresiona pe nimeni, cu atat mai mult pe iubita ta, scrie csid.ro.

Un set de cratite – nu stiu daca asta ar fi cel mai urat cadou de Valentine’s sau daca cineva ar face o gluma atat de neinspirata (si proasta) incat sa ii ofere iubitei sale o tigaie. E ca si cum i-ai spune: “esti atat de frumoasa azi! Dar totusi, ce-avem de mancare”? Nu cred ca iti doresti sa iti petreci aceasta zi primind explicatii despre “de ce e GRESIT sa oferi o cratita”
Sampon, sapun, deodorant – desi sunt convinsa ca nu exista barbati chiar atat de neajutorati la capitolul cadouri (sau cel putin vreau sa cred asta) tin totusi sa-ti reamintesc ca oferind un sapun sau un sampon, e o jignire la adresa unei femei! Si daca scopul tau nu e sa te desparti de iubita ta, ar fi bine sa te reorientezi!

aspirator sala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005991 (s)