News Flash:

Iata cum arata cea mai sexy soferita de TIR!

14 Februarie 2017
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
soferita tir
Tanara soferita care isi facea selfie-uri in timp ce gonea pe o sosea din vestul tarii a reusit, ieri, sa-i imparta pe camionagii in doua tabere!
"Imi iubesc meseria si camionul! Nu o sa renunt niciodata, oricat de greu mi-ar fi, eu m-am nascut pentru asta si ca sa va arat ca nimic nu este greu sau imposibil, atunci cand iti doresti cu adevarat sa faci un lucru! Va doresc drumuri bune! Pentru cei care nu inteleg, acest video l-am facut pentru cei care m-au criticat in urma scandalului", scris in spatiul virtual Andreea, soferita despre care SPYNEWS a dezvaluit ca isi facea selfie-uri la volanul unui camion, in timpul mersului. 
Se pare, totusi, ca nici dupa ce sute de colegi i-au explicat unde a gresit, tanara nu a inteles ca singurul lucru care i s-a reprosat a fost acela ca a neglijat volanul, pentru a se filma. "Eu vad problema in felul urmator: daca domnisoara tinea mainile pe volan, nu starnea povestea asta! Ca, pana la urma, asta ii este meseria, fiecare dintre noi respectam regulamentul de la locul de munca", a scris un sofer de camion. Iar un altul, care a observat ca tanara este sustinuta de mii de colegi de breasla, a continuat: "Ma, dar daca aste de se filmeaza in mers ar da, asa, din greseala, peste o masina care e plina cu membri din familia voastra si vi-i omoara ca pe caini, sa va stearga neamul, oare o mai apreciati dupa aceea?"
"Mai repede dai tu, care nu te filmezi. Doamne, fereste, nu mai faceti din tantar armasar. Au trecut masini si nu am dat peste nimeni. Falsilor!", a replicat focoasa conducatoare auto.
Chiar daca unii colegi s-au aratat indignati de comportamentul tinerei, cei mai multi au incurajat-o pe aceasta sa faca la fel si in viitor, explicand ca "toti facem asa" si "nu e nimic deplasat". "Daca te uiti bine in filmare, autostrada era goala, nu cred ca a periclitat traficul auto, nu a executat manevre periculoase, pur si simplu a condus pe banda pe care era incadrata perfect legal", "Daca ati avea habar cu ce se mananca meseria asta, nu ati mai comenta aiurea! P.S.: Daca va uitati atent, e mai mereu cu ochii la drum si in oglinzi" si "Respect pentru colega! Si noi facem la fel ca tine, nu e nimic iesit din tipar!" - sunt doar cateva dintre mesajele de sustinere a sexy-soferitei. Vezi aici detalii

tanara soferita selfie doua tabere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004654 (s)